Friday, May 19, 2006

kat kl...n gay yang sentap

hhahahah...
mesti ramai yang sentapkan.....terutama hadek@gay2 boy kontrol yang kat uum dulu sbb aku bongkar cerita diorang....yela depan org tunjuk baik...belakang org dialah raja gay kat uum...

ok kita lupa cite tu...kita bukak buku dan citer baru...so sekarang ni aku kat Kl menjalani kehidupan yang serba mencabar.....begitu susah gila nak dapat sesuap naasi kat kl...aku hingat senang ... rupa2 nya cam sial gak...nasib baik aku ade akal lagi kalau tak dah lama aku cikcur kat sana sini kikiki...
habis je kat uum...aku terus balik ke kl n terus p interview kat wisma genting dan hotel Jw mariott...semuaarea bukit bintang(senang aku nak p clubbing kakakakak)..tapi jawapan dok ado gak...
aku terus beerusaha cari keje...macam2 aku mintak tapi semua pending dari sales boy kepada assissstent account...semua tak dapat ...kakakka maybb diorg jeles sbb aku meletop kakakkakakak....
last2 aku dapat gak keje kat area bbintang tapi aku nak tukar la sbb tak best esok ade interview kat maxis harap2 dpt la ye doakan aku k...muah korang jangan marah aku tak up date sbb bz la nok..................