Wednesday, April 26, 2006

PN CT,AZITA,SALIZA dan DR Azizi

huhuhu....akum semua...
mesti korang terkezut lihat tajuk diataskan(kalau tak terkejut..buat2lah terkejut k)..
tu antara nama lecture aku kat UUM.....kenapa aku nak buat citer pasal diorang? jeng X3
sebab mereka banyak bagi motivation kat aku untuk teruskan pengajian aku di uum...
jasa mereka memang aku tak dapat balas hanya tuhan sahaja mampu membalasnya.....
puan CT
aku kenal lecture ni masa dia ajar aku subjek Perakaunan sektor awam......dia memang sempoi gila..dia ni mmg kelakar dalam kelas..tp cara dia ngajar siriusla walaupun sempoi...dia byk bg nasihat n teguran kat aku huhuhu than puan CT
Pn azita
puan Azita aku jdi rapat dengan dia sbb handset aku berbunyi masa dalam kelas(sial je sapa duk gatal misscall aku)..lps kejadian tu aku jd rapat...rupa2nya di luar kelas dia mmg baik gila ...dia ade bg cenderhati dr thailand utk aku huhuh
Pn saliza
pn ni sanggup baiki resume aku n cover latter aku huhuhu...bukan tu saja mahah sanggup tolong aku apply keje huhuhu...walaupun aku baru rapat sem ni tapi kita org mcm dah kenal lama..i mean as student and lecture la...aku bukan jenis suka bcouple dgn lecture tp aku hormat n tabik spring kat dia...kecuali seorg lecture kat uum ni ops.....
Dr azizi
fist impression aku kat dr ni...dia is killer n tak friendsly(biasa la sifat aku mmg cam tu sbb dah penah terkena dgn sorg lecture nampak je alim tp ops.....) dia mmg sempoi tak nampak dia ni seorg doktor....wpun dia pengurusi program kos aku tp dia dgn student....peh baik gila...kenapa aku ckp mcm tu?sbb spjg aku masuk kursus SAS (yg dia buat khas untuk student kos aku)dia mmg sempoi dan bersungguh2 ajar kita org tapi apa kan daya kita hanya merancang tuhan menentu segala2nya....kursus terpaksa ditangguhkan kerana seveer down.....dia juga sanggup mendengar retetan student2 nya..... huhu terharu aku.....
my mentor...en aidi
aku tabik spring...toing toing toing...kat lecture ni..sbb dia pakar pasal system...dan dia gak mentor aku slama 4vtahun(spjg aku blaja di uum)....huhu.thank En aidi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home