Thursday, April 20, 2006

lama menyepi



kui kui kui
Apa khabar semua....
lama aku tak update blog ni katanya....
biasalah kan busy dengan final exam katakan...
pejam celik pejam celik ..
aku dah final dah...
tak sabar nak kuar dari dunia hipokrit bbudak akaun...tak semua yang hipokrit..(matila aku kalau bdak akaun baca....lebih2 lagi kalau mamujarum memutar belitkan statement haku ini)
yang hipokrit bukan bdak pompuan tapi budak kaum sejenis aku iaitu lelaki....perangai mengalahkan pompuan...depan baik...belakang masyaAllah mengutuk je keje diorang.........kalau aku sebut nama2 diorang ni sentap aku rasa tapi malas lah nak pikir pasal benda ni.....nak kata aku baik tu ... tak lah jugak...nak kata aku tak hipokrik tak jugak...tapi keadaan memaksa haku jd macam tuuuu......
kalau aku baik, takkan aku bergaduh dengan kawan aku.....nak kata aku salah mmg aku salah tapi diorang salah gak tapi taknak ngaku salah egois katakan.....
ntah lah...selagi ade hati busuk duk cucuk aku dengan kawan aku, slagi tu lah aku takkan rapat dengan kawan aku........

takpe ni mesti balasan tuhan kat aku yang byk dosa...ops(kantoi) kui kui kui
takpelah...yang lepas tu...biarlah.....aku perlu meneruskan hidup untuk mengenali erti hidup(mcm tajuk lagu je).............
tapi apa yang aku musykirnya...kenapa kita bgaduh dengan seorg kawan yang lain pun nak cari pasal gak.......mesti ade hubungan sesuatu tu
akhir kata ...
YANG ALIM TAK SEMESTINYA ALIM.....YANG PERGI MASJID@SURAU TAK SEMESTINYA DIA LELAKI STRAIGHT SGT....INGAT BUDAK POMPUAN K...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home