Tuesday, April 25, 2006

AIM KE13 Kontroversi ke?


AIM - Anugerah Industri Muzik Kali ke !3 akan berlangsung secara live @ Dewan Merdeka PWTC...katanya tiket berharga 50 hinggit katanya mahal tak hingat......so lebih baik kita tengok je scr live kat tv dan dengar kat radio HOt.fm...
so aku seebagai tok nujum dan hakim yang telah diiktiraf oleh diri aku sendiri yang rasa tak malu untuk meramalkan sapa la yang akan menang katanya:

Artis baru terbaik ke?
  1. kak adibah
  2. ahli duk mmikir
  3. dina boom bom **
  4. jack & kacang ijau
  5. sharifah di langit

ramalan:jack &kacang hijau

komen: sbb dia yakin dengan menanam kacang hijau sambil menarik part tertentu dalam lagu akan menghasilkan pokok kacang ijau membesar sampai ke eropah kerana sblm dah samapi kenegara china dan telah diiktiraf katanya

Artis harapan

  1. amylea magi tom yam
  2. felix megie asam laksa
  3. marsha megie gatal
  4. premodlodic<-apakah ini?
  5. ridzuan suam2 kuku

ramalan:amylea megie tomyam

komen:sbb megie dialah membuatkan dia popular sekejap je..dan lepas ni for sure dah tak do

Vokal terbaik dlm album-lelaki

  1. hazami lab lab lem
  2. Dr. jamal
  3. mus ayah pin
  4. rithan<-sapakah itu?
  5. shanon<-tak kenal

ramalan:hazami lab lab lem

komen:dengan suara ala2 lelaki sesuatu mampu mengugat dr jamal kerana hazami penah di iktiraf dalam vokal terbaik dlm juara lagu(sbnr tak layak ops)

vokal terbaik di dalam album-wanita

  1. adibah sihat
  2. akak nita kita
  3. dina gedi*
  4. jack lantang
  5. siti nurhaliza

ramalan : for sure siti nurhaliza

komen: no komen k

vokal Berkumpulan Terbaik dalam album

  1. raihan
  2. rabani
  3. ruffedge goyang
  4. too pham anak ayam pakcik mcm2 ade
  5. VE masej gurl

ramalan: ruffedge

komen:sbb aku suka korang peduli hapa

Kulit Album terbaik

  1. 2 phat
  2. akak nita
  3. DR fazli urbanseksual
  4. amy mastura yg cute
  5. nitrus tak kenal

ramalan 2 phat

Rakaman album terbaik

  1. another dimension-kak nita
  2. kasih-dayang
  3. gemilang-jack
  4. the fall-LO
  5. rebirth into reality-2 phat

ramalan:gemilang-jac

Video Musik Terbaik ok

  1. sleepy head_lo
  2. hollywood holiday-love me butch
  3. angguk2 geling2-ahli duk mmikir
  4. terlalu istemewa-kak dibah
  5. tak tahu-adam poyo

ramalan:adam poyo(suck)

album nasyid terbaik

  1. ameen-raihan
  2. brother reunited-brother
  3. far east-far east(letak la nama arab guna perkataan melayu sikit)
  4. satu dekat-UNIC
  5. suara Takbir-rabbani

ramalan: ameen-raihan alhamdulilah rezeki

album Pop Rock Terbaik yeah yeah

  1. Cendera Jiwa-flop pokok popi
  2. rasa-nitrus bukan nutrien
  3. santai-awie ke?
  4. spiderlive @planet-labah2
  5. zoul-zoul tak kan menag

ramalan:santai-awie ke?

Album Hard Rock Terbaik

  1. cakap terang-barongan yang b ur self
  2. live&unplugged at planet-may ayah pin
  3. radio tanah melatu-O2 adk beradik KU2
  4. suatu Evolusi-jinbara membara

RAmalan: cakap terang pun not bad album k

Album pop terbaik

  1. aku pemhibur-dr jamal utk penagih
  2. gemilang-JAc yang cemerlang terbilang
  3. kasih-kak dayang senandung
  4. kata-hazami auw you
  5. terlalu istimewa-kak dibah

ramalan:gemilang jaclyn victor

artis english tempatan terbaru

  1. deja voooo spell
  2. nass raw
  3. saer ze

ramalan:korang lah yang ramal

Album indonesia Terbaik

  1. alenandria-peter pan & the pirate
  2. kembali-rosak
  3. lankah baru-radja nak baru belajar bejalan
  4. padi-beras
  5. silver-glen mas karat

Ramalan:radja sbb dah femous katakan

susunan muzik terbaik di dlm lagu

  1. Asam di laut ikan di darat-betul ke?
  2. kata no pada hipokrit
  3. di bawah pohon banboo
  4. tak akan capai kepala otak mu
  5. gemilang cemerlang dan terbilang

ramalan: gemilang kot sbb dah menang ari tu kat JL n China

lagu Terbaik

  1. ku seru nama muu
  2. gemilang jalur gemilang
  3. warkah untuk nenek
  4. terlebih istimewa
  5. aduh mawi mmg tak world

ramalan gemilang sbb mawi takkan menang dan tak layak menang.. lagi satu tak layak dicalonkan

hahahha tu just ramalan k..kalau silap tu silap la..sbb juri2 AIM jeles sbb penjurian aku diiktiraf oleh aku sendiri..diorang mana berani nak ngaku penjurian diorg diiktiraf diri sendiri

sapa pengacara?tentulah...bukan AKU heheheheheh..tak tau lah kita tunggu 29 k...daaaaaaaaaaa

Air-hunt

juri bertauliah


2 Comments:

Blogger SpiNgemOrKS said...

hahhahahha.. suka suka suka!!

1:12 PM  
Blogger Adam Dryx said...

hahahahah!!!

Ni cilok dari entry blog siapa lah nieh...ahhahaah!!!

Tapi terhibur la kejap...susah nak carik posting lawak banget camni dah sekarang...

mencilahhh!!!

ADam dryx

5:00 PM  

Post a Comment

<< Home