Friday, May 19, 2006

kat kl...n gay yang sentap

hhahahah...
mesti ramai yang sentapkan.....terutama hadek@gay2 boy kontrol yang kat uum dulu sbb aku bongkar cerita diorang....yela depan org tunjuk baik...belakang org dialah raja gay kat uum...

ok kita lupa cite tu...kita bukak buku dan citer baru...so sekarang ni aku kat Kl menjalani kehidupan yang serba mencabar.....begitu susah gila nak dapat sesuap naasi kat kl...aku hingat senang ... rupa2 nya cam sial gak...nasib baik aku ade akal lagi kalau tak dah lama aku cikcur kat sana sini kikiki...
habis je kat uum...aku terus balik ke kl n terus p interview kat wisma genting dan hotel Jw mariott...semuaarea bukit bintang(senang aku nak p clubbing kakakakak)..tapi jawapan dok ado gak...
aku terus beerusaha cari keje...macam2 aku mintak tapi semua pending dari sales boy kepada assissstent account...semua tak dapat ...kakakka maybb diorg jeles sbb aku meletop kakakkakakak....
last2 aku dapat gak keje kat area bbintang tapi aku nak tukar la sbb tak best esok ade interview kat maxis harap2 dpt la ye doakan aku k...muah korang jangan marah aku tak up date sbb bz la nok..................

Wednesday, April 26, 2006

PN CT,AZITA,SALIZA dan DR Azizi

huhuhu....akum semua...
mesti korang terkezut lihat tajuk diataskan(kalau tak terkejut..buat2lah terkejut k)..
tu antara nama lecture aku kat UUM.....kenapa aku nak buat citer pasal diorang? jeng X3
sebab mereka banyak bagi motivation kat aku untuk teruskan pengajian aku di uum...
jasa mereka memang aku tak dapat balas hanya tuhan sahaja mampu membalasnya.....
puan CT
aku kenal lecture ni masa dia ajar aku subjek Perakaunan sektor awam......dia memang sempoi gila..dia ni mmg kelakar dalam kelas..tp cara dia ngajar siriusla walaupun sempoi...dia byk bg nasihat n teguran kat aku huhuhu than puan CT
Pn azita
puan Azita aku jdi rapat dengan dia sbb handset aku berbunyi masa dalam kelas(sial je sapa duk gatal misscall aku)..lps kejadian tu aku jd rapat...rupa2nya di luar kelas dia mmg baik gila ...dia ade bg cenderhati dr thailand utk aku huhuh
Pn saliza
pn ni sanggup baiki resume aku n cover latter aku huhuhu...bukan tu saja mahah sanggup tolong aku apply keje huhuhu...walaupun aku baru rapat sem ni tapi kita org mcm dah kenal lama..i mean as student and lecture la...aku bukan jenis suka bcouple dgn lecture tp aku hormat n tabik spring kat dia...kecuali seorg lecture kat uum ni ops.....
Dr azizi
fist impression aku kat dr ni...dia is killer n tak friendsly(biasa la sifat aku mmg cam tu sbb dah penah terkena dgn sorg lecture nampak je alim tp ops.....) dia mmg sempoi tak nampak dia ni seorg doktor....wpun dia pengurusi program kos aku tp dia dgn student....peh baik gila...kenapa aku ckp mcm tu?sbb spjg aku masuk kursus SAS (yg dia buat khas untuk student kos aku)dia mmg sempoi dan bersungguh2 ajar kita org tapi apa kan daya kita hanya merancang tuhan menentu segala2nya....kursus terpaksa ditangguhkan kerana seveer down.....dia juga sanggup mendengar retetan student2 nya..... huhu terharu aku.....
my mentor...en aidi
aku tabik spring...toing toing toing...kat lecture ni..sbb dia pakar pasal system...dan dia gak mentor aku slama 4vtahun(spjg aku blaja di uum)....huhu.thank En aidi

Tuesday, April 25, 2006

AIM KE13 Kontroversi ke?


AIM - Anugerah Industri Muzik Kali ke !3 akan berlangsung secara live @ Dewan Merdeka PWTC...katanya tiket berharga 50 hinggit katanya mahal tak hingat......so lebih baik kita tengok je scr live kat tv dan dengar kat radio HOt.fm...
so aku seebagai tok nujum dan hakim yang telah diiktiraf oleh diri aku sendiri yang rasa tak malu untuk meramalkan sapa la yang akan menang katanya:

Artis baru terbaik ke?
  1. kak adibah
  2. ahli duk mmikir
  3. dina boom bom **
  4. jack & kacang ijau
  5. sharifah di langit

ramalan:jack &kacang hijau

komen: sbb dia yakin dengan menanam kacang hijau sambil menarik part tertentu dalam lagu akan menghasilkan pokok kacang ijau membesar sampai ke eropah kerana sblm dah samapi kenegara china dan telah diiktiraf katanya

Artis harapan

  1. amylea magi tom yam
  2. felix megie asam laksa
  3. marsha megie gatal
  4. premodlodic<-apakah ini?
  5. ridzuan suam2 kuku

ramalan:amylea megie tomyam

komen:sbb megie dialah membuatkan dia popular sekejap je..dan lepas ni for sure dah tak do

Vokal terbaik dlm album-lelaki

  1. hazami lab lab lem
  2. Dr. jamal
  3. mus ayah pin
  4. rithan<-sapakah itu?
  5. shanon<-tak kenal

ramalan:hazami lab lab lem

komen:dengan suara ala2 lelaki sesuatu mampu mengugat dr jamal kerana hazami penah di iktiraf dalam vokal terbaik dlm juara lagu(sbnr tak layak ops)

vokal terbaik di dalam album-wanita

  1. adibah sihat
  2. akak nita kita
  3. dina gedi*
  4. jack lantang
  5. siti nurhaliza

ramalan : for sure siti nurhaliza

komen: no komen k

vokal Berkumpulan Terbaik dalam album

  1. raihan
  2. rabani
  3. ruffedge goyang
  4. too pham anak ayam pakcik mcm2 ade
  5. VE masej gurl

ramalan: ruffedge

komen:sbb aku suka korang peduli hapa

Kulit Album terbaik

  1. 2 phat
  2. akak nita
  3. DR fazli urbanseksual
  4. amy mastura yg cute
  5. nitrus tak kenal

ramalan 2 phat

Rakaman album terbaik

  1. another dimension-kak nita
  2. kasih-dayang
  3. gemilang-jack
  4. the fall-LO
  5. rebirth into reality-2 phat

ramalan:gemilang-jac

Video Musik Terbaik ok

  1. sleepy head_lo
  2. hollywood holiday-love me butch
  3. angguk2 geling2-ahli duk mmikir
  4. terlalu istemewa-kak dibah
  5. tak tahu-adam poyo

ramalan:adam poyo(suck)

album nasyid terbaik

  1. ameen-raihan
  2. brother reunited-brother
  3. far east-far east(letak la nama arab guna perkataan melayu sikit)
  4. satu dekat-UNIC
  5. suara Takbir-rabbani

ramalan: ameen-raihan alhamdulilah rezeki

album Pop Rock Terbaik yeah yeah

  1. Cendera Jiwa-flop pokok popi
  2. rasa-nitrus bukan nutrien
  3. santai-awie ke?
  4. spiderlive @planet-labah2
  5. zoul-zoul tak kan menag

ramalan:santai-awie ke?

Album Hard Rock Terbaik

  1. cakap terang-barongan yang b ur self
  2. live&unplugged at planet-may ayah pin
  3. radio tanah melatu-O2 adk beradik KU2
  4. suatu Evolusi-jinbara membara

RAmalan: cakap terang pun not bad album k

Album pop terbaik

  1. aku pemhibur-dr jamal utk penagih
  2. gemilang-JAc yang cemerlang terbilang
  3. kasih-kak dayang senandung
  4. kata-hazami auw you
  5. terlalu istimewa-kak dibah

ramalan:gemilang jaclyn victor

artis english tempatan terbaru

  1. deja voooo spell
  2. nass raw
  3. saer ze

ramalan:korang lah yang ramal

Album indonesia Terbaik

  1. alenandria-peter pan & the pirate
  2. kembali-rosak
  3. lankah baru-radja nak baru belajar bejalan
  4. padi-beras
  5. silver-glen mas karat

Ramalan:radja sbb dah femous katakan

susunan muzik terbaik di dlm lagu

  1. Asam di laut ikan di darat-betul ke?
  2. kata no pada hipokrit
  3. di bawah pohon banboo
  4. tak akan capai kepala otak mu
  5. gemilang cemerlang dan terbilang

ramalan: gemilang kot sbb dah menang ari tu kat JL n China

lagu Terbaik

  1. ku seru nama muu
  2. gemilang jalur gemilang
  3. warkah untuk nenek
  4. terlebih istimewa
  5. aduh mawi mmg tak world

ramalan gemilang sbb mawi takkan menang dan tak layak menang.. lagi satu tak layak dicalonkan

hahahha tu just ramalan k..kalau silap tu silap la..sbb juri2 AIM jeles sbb penjurian aku diiktiraf oleh aku sendiri..diorang mana berani nak ngaku penjurian diorg diiktiraf diri sendiri

sapa pengacara?tentulah...bukan AKU heheheheheh..tak tau lah kita tunggu 29 k...daaaaaaaaaaa

Air-hunt

juri bertauliah


LAMBAIAN TERAKHIR UUM......


Peh tgk tajuk pun macam tangkap syahdu je.....
hu...hu...hu......
kenapa ek? hurmmmmm aku terpaksa tinggalkan uum dengan ketangisan...
kesedihan....kerinduan...kegembiraan dan yang paling aku nak tekankan
KEBENCIAN aku kepada golongan2 yang dikata kan "ALIM" tapi HOMOSEKS..
katanya......ialah kalau pasal benda di bawah pun nak kata straight ke:

  1. TAK SUKA AKU RAPAT DENGAN KAWAN BAIKNYA.....SEBAB DIA TAK NAK KONGSI PERSAHABATAN (BG AKU BUKAN MALAS KONGSI SAHABAT SBB KO TU MINAT KAT KWN KO TU..SBB KO PENAH BG TAU...UIK NAK MUNTAH AKU)
  2. MUKA BAIK PERGI SURAU, BG TAZKIRAH, DLM TRANSPORT ADE LAGU NASYID TP KALAU DGN STUDENT LELAKI BUKAN MAIN MESRA SIAP DUDUK ATAS RIBA AND MARAH KALAU BUDAK LAKI TU P TIDUR UMAH DIA N TIDUR DGN DIA....ALAMAK KANTOI...HAHAHAHAHAH(BUKAN AKU MANGSANYA K)
  3. DIA SUKA KATA ORG TAK MATANG...DI ULANG SUARA TAK MATANG...SEDANGKAN DIA TU MATANG LA SANGAT... CITER MCM NI: BUDAK YANG NO 1(SILA BACA YG NO 1) BGTAU n BERJANJI(BERJANJI KATANYA) KALAU TURUN KL AKAN BGTAU YANG SI PERASAN MATANG NI...LAST2 BUDAK NO 1 TAK BGTAU ... LPS TU DIA MGAMUK N BGADUH(SKRG NI DAH BERBAIK KATANYANYA..MANA LEH PASANGAN JIJIK BGADUH KAN) NAK JDKAN CERITA BILA DIA MUNGKIR JANJI DGN AKU NAK P SHOP*** BILA AKU MGAMUK ..KATA AKU TAK MATANG....AKU AKUI AKU TAK MATANG TP DIA TU MATANG SANGAT KE?

EK ELEH BEREMOSI LAK AKU NI...KUI KUI KUI

aku bukan apa aku nak diorg tau kesalahan diorang dan jgn nak rujuk kesalahan aku....mmg aku akui aku byk sifat buruk antaranya:

  1. moody
  2. pemalas
  3. suka enjoy tak study
  4. hipokrit..katanya
  5. tak matang
  6. lazer (satu kemestian)
  7. perasan bagus..kui kui yeke
  8. sombong ..ye la sbb aku tak kenal kui kui kui
  9. memaksa org
  10. suka bergantung

cukup la sepuluhkan...manusia kan tak perfect...aku pun bukan perfect guy hu...hu....hu

byk benda belaku kat uum sepanjang aku tinggal kat sini ade yang best ade yang tak best....tapi aku nak nasihatkan kat sini sesuai utk study disebbkan dikelilingi hutan yang menghijau(kene bodek nanti website kene banned hahahah)..antara perkara yang penah berlaku di UUM

  1. anak luar nikah(setiap tahun berlaku n berlaku di semua IPTA/IPTS)
  2. jumpa hantu(masih blm disahkan)
  3. kes kecurian bersiri di kolej penginapan
  4. kes bas terbalik(hahahah)
  5. UUM dapat ISO-(tapi pengurusan duk mcm takuk lama gak)
  6. pusat komputer dan perpustakaan UUm diitiraf malaysia
  7. IPTA pertama yang ade litar go kart
  8. SITI dataang

dan bayak lagi kikikik.........so rasa sedih la pulak dan ucapan terima kasih kat kawan2 aku yang sanggup melayani kerenah aku dan sanggup memaafkan aku huhuhu byk dosa aku kat korang bukan mcm 3 org tut...tut...tut.....

terima kasih gak kat lecture aku antaranya lecture pompuan hihihi(semua lecture pompuan aku sayang) danlecture lelaki(kecuali s ops org)

air hunt kui kui kui

Friday, April 21, 2006

Roomate ku yang best............


Message: 1. Setiap hari Jumaat, pack segalabarang kodan bagitau kat roommate ko nak balikkampung. Selepas sejam, balik ke bilik &terangkan bhw takde org kat rumah. unpacksegala brg ko & pegi tidor.
2. Setiap kali roommate ko balik, jeritsekuat hati" horee...ko dah balik". lepas tu menaridlm 5 minit. lepas tu, tenung jam lama2 dantanya dia "Sepatutnya ko dah belah dahskrg"
3. Setiap kali bangun tido, jerit kuat2 "Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliilingbilik tu. Kemudian, sambung tidor. esoknya, kalodia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.
4. Ambil marker, buat bulatan kecil katlengan ko. Besarkan bulatan tu setiap hari sambilberkata "Dah merebak- dah merebak"
5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidordengan pokok tu setiap hari. Selepasseminggu, bertengkar dgn pokok tu dancakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kaulagi" sambil keluar & menghempaskan pintubilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkanpasu kat situ.
6. Duduk didepan papan chess dua-tiga jamtanpa buat apa2 atau cakap apa2. lepas tucakap, "Siot betul, kalah lagi"
7. Setiap kali roommate ko balik, tutuplampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun danmenjerit dgn kuat "Horee...". bukak lampu semula.
8. pakai topi kertas. Bila dia balik,cakap "Selamat Datang ke McDonald.Boleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buatmuka bodoh, sambil berkata "Eh, ko rupanya..."
9. Kata kat roommate ko "Ada pesanan pentinguntuk ko". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3jam, bangun dan cakap ko dah lupa pesanan tu.Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tupengsan balik.
11. Bila roommate ko balik, berpura2 tengahtelefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kattelefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakapkat roommate ko bhw yg telefon tadi adalah makdia. Cakap mak dia akan telefon balik.
12. Kalau roommate ko suka gosok gigi katsinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis,cakap dengan dia bhw kau perlu ajar dia caramengosok gigi dengan betul
13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumahkedai berdekatan rumah kau. Dalam risalah tu,nyatakan bahawa roommate ko hilang. Letaksekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkanhadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommateko.
14. Bila roommate ko tutup lampu pd sebelahmalam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila diabuka balik lampu, buat2 muka bodoh danconfused.
15. Duduk & renung roommate ko dlm 2-3 jam.Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makankacang & popcorn. Buat macam ko tengahtengok wayang.
16. Masa roommate ko xde, ambil deodorantdia. Lepas tu sapukan kat seluruh dindingbilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau> wangi. Lakukan selalu sampai deodorant tuhabis.
17. Kalau roommate ko ada binatang peliharaan,spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt.Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambutsebelum dia beri persetujuan kpd ko.
18. (Khas Untuk Lelaki Sahaja) Pegang & gosok-gosok rambut roommate ko sambilberkata "Rambut ko hitam, lurus dan berkilatla...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekalabuat masa dia tengah tidur.
19. Sembunyikan seluar dalam/baju dalam ko ygtelah dipakai bawah bantal roommate ko. Biladia balik, komplen yg seluar/baju dalam kohilang. Toksah nak ngada2 pegi cari kat lain, pegistraight kat bantal dia. Lepas tu tuduh roommateko gila seks...
ahahhah.. rumet aku orait jer.. kan mett kan..??tetap selamber walaupun aku dah wat sume..ehehe.. korang try la pulak.. =p
P/S:thank kerana sabar dengan perangai aku yang gila2.....ampun segala dosa aku dgn ko.....u are best roomate

Thursday, April 20, 2006

lama menyepi



kui kui kui
Apa khabar semua....
lama aku tak update blog ni katanya....
biasalah kan busy dengan final exam katakan...
pejam celik pejam celik ..
aku dah final dah...
tak sabar nak kuar dari dunia hipokrit bbudak akaun...tak semua yang hipokrit..(matila aku kalau bdak akaun baca....lebih2 lagi kalau mamujarum memutar belitkan statement haku ini)
yang hipokrit bukan bdak pompuan tapi budak kaum sejenis aku iaitu lelaki....perangai mengalahkan pompuan...depan baik...belakang masyaAllah mengutuk je keje diorang.........kalau aku sebut nama2 diorang ni sentap aku rasa tapi malas lah nak pikir pasal benda ni.....nak kata aku baik tu ... tak lah jugak...nak kata aku tak hipokrik tak jugak...tapi keadaan memaksa haku jd macam tuuuu......
kalau aku baik, takkan aku bergaduh dengan kawan aku.....nak kata aku salah mmg aku salah tapi diorang salah gak tapi taknak ngaku salah egois katakan.....
ntah lah...selagi ade hati busuk duk cucuk aku dengan kawan aku, slagi tu lah aku takkan rapat dengan kawan aku........

takpe ni mesti balasan tuhan kat aku yang byk dosa...ops(kantoi) kui kui kui
takpelah...yang lepas tu...biarlah.....aku perlu meneruskan hidup untuk mengenali erti hidup(mcm tajuk lagu je).............
tapi apa yang aku musykirnya...kenapa kita bgaduh dengan seorg kawan yang lain pun nak cari pasal gak.......mesti ade hubungan sesuatu tu
akhir kata ...
YANG ALIM TAK SEMESTINYA ALIM.....YANG PERGI MASJID@SURAU TAK SEMESTINYA DIA LELAKI STRAIGHT SGT....INGAT BUDAK POMPUAN K...

Sunday, April 16, 2006

sempena aku exam dan takde apa aku nak kongsi cerita dengan korang, aku masukkan lah lagu kegemaran aku untuk korang dengar.........siap video klip lagi...........ade lagu BEYONCE, GWEN sTEFANI, PUSSYCATDOLL dan tak lupa lagu THEMA ROSALINDA N LAUSURPADORA






lagu satifaction versi pompuan gila kakakak
<


detany child-soldier aku suka bagat



lose my breath lagu yang aku menari kui kui


lagu baby boy beyonce berduet dgn sean paul


lagu syahdu dr beyonce


ni lagu gila dlm cinta


lagu makcik gwen-hollibackgurl


lagu paling pames gak


aya mo rosalinda



la padora

Friday, April 14, 2006

kisah aku yang aku highlight

  1. Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb,28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.1
  2. Kalau anda dilahirkan pada 2Hb, 11Hb, 20Hb,29Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.2
  3. Kalau anda dilahirkan pada 3Hb, 12Hb, 21Hb,30Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.3
  4. Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb,31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4
  5. Kalau anda dilahirkan pada 5Hb, 14Hb, 23Hbdalam mana-mana bulan, anda adalah no.5
  6. Kalau anda dilahirkan pada 6Hb, 15Hb, 24Hbdalam mana-mana bulan, anda adalah no.6
  7. Kalau anda dilahirkan pada 7Hb, 16Hb, 25Hbdalam mana-mana bulan, anda adalah no.7
  8. Kalau anda dilahirkan pada 8Hb, 17Hb, 26Hbdalam mana-mana bulan, anda adalah no.8
  9. Kalau anda dilahirkan pada 9Hb, 18Hb, 27Hbdalam mana-mana bulan, anda adalah no.9

no.1

Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baikhati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahuluidalam apa jua keadaan. Anda seorang yangberdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada dibawah pimpinan orang lain. Anda akan bercintadalam usia yang muda tapi akan berkahwin padausia yang matang. Anda tidak suka akan orangyang bertentangan pendapat dengan anda. Malahanda juga menyimpan dendam dengan orang yangbersalah dengan anda. Anda seorang yang kuatbelanja. Pada masa hadapan anda adalahprofessional dalam kerjaya yang anda ceburi.Namun terdapat juga orang yang kecil hati denganpencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yangbahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

no2

Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semuaorang kerana anda berperanankan Bulan dansemua orang suka akan bulan. Em...bagus! Andasuka bermimpi siang. Anda kurang berkeyakinanterhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuatperubahan ke atas hidup anda. Anda adalahseorang yang sukar diramal kerana anda membuatperubahan berdasarkan masa dan keadaan. Andajuga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapiand mempunyai bakat dalam muzikal, seni dankomunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yangdatang keredupan dan pudar jadi semua orangboleh mengetahui perubahan anda. Anda bolehmenjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cintaakan keamanan. Anda juga seorang yangbertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan idealanda adalah no.2, 5, 9.

no.3----

Anda adalah seorang yang berhati keras,pentingkan diri sendiri, kuat agama dan sukauntuk mempertingkatkan kehidupan sendiri. Andamempunyai masalah keluarga dan anda dapatmengharungi dengan kesabaran anda. Andasangat pandai bercakap, wajah yang cantik, jadike mana saja anda pergi anda akan dapat apayang anda inginkan. Daripada hari lahir anda, andaperlu berkerja keras untuk berjaya. Anda jugaseorang yang menghormati orang yang lebih tuadaripada anda. Bukannya senang nak menjalinkanhubungan sama ada percintaan, kekeluargaanatau persahabatan. Sekiranya anda suka akansikap seseorang itu, maka hubungan itu akanberpanjangan. Anda suka akan kebebasan,pencipta di mana ada anda akan membawaharapan, kegembiraan dan keceriaan ke dunia ini.Pasangan ideal anda adalah no.6, 9.

no.4----

Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin.Mungkin anda akan menjauhkan orang laindaripada anda kerana kata-kata anda. Andaseorang yang bertimbang rasa akan masalahorang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan danseni. Anda akan membantu ahli keluarga ataukawan-kawan yang menghadapi masalah tanpaberfikir panjang. Anda kena berhati-hati denganorang sekeliling anda kerana mereka mungkinakan mempergunakan anda. Kawan-kawan andaakan menghabiskan masa dan wang ringgit andadan selepas itu menjauhi daripada anda apabilaanda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walaubagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dantegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

no.5----

Anda sangat popular dalam komuniti. Anda bolehmenyelesaikan sesuatu perkara hanya secaralisan. Anda mempunyai akal fikiran dalammenjalani perniagaan. Namun anda terlalu terburu-buru. Anda adalah seorang yang humor dikalangan kawan-kawan dan ahli keluarga. Kawan-kawan dan ahli keluarga anda juga akan mintabantuan anda apabila mereka memerlukanbantuan. Anda bukan seorang yang setia dalamhubungan percintaan. Anda suka perubahan dankebebasan. Anda mempunyai ciri-ciri seorangpengembara dan ahli silap mata. Andamempelajari hidup melalui pengalaman. Pasanganideal anda adalah no.1 , 2, 9.

no.6----Anda dilahirkan untuk menikmati hidup ini. Andatidak pedulikan apa-apa perkara dan hanya inginberseronok dalam hidup anda saja. Anda sangatpandai dalam pelajaran dan pengurusanperniagaan. Anda seorang genius, baik hati (tapihanya orang yang beranggapan anda orang baik),mempunyai paras rupa yang cantik atau kacak.Semua benda yang baik akan datang pada anda.Anda mengambil berat ke atas ahli keluarga dankawan-kawan anda. Pada pandangan mereka,anda adalah seorang yang murah hati, peramah,adil saksama dan mempunyai penilaian yangtajam. Pasangan ideal anda adalah no.1, 3, 9.

no.7----

Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapasaja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin,gembira dan merupakan seorang yang geniusdalam bidang pendidikan, muzik, seni dannyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitupanas baran. Namun demikian, anda banyakmelakukan pengorbanan untuk keluarga. Andameletakkan keluarga di tempat yang amat tinggisekali sehingga kadang-kadang mengabaikankebahagian diri sendiri. Anda telah dilahirkan untukmemberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi andaseorang yang bagus dan seorang yang amatgembira. Pasangan ideal anda adalah no.2.

no.8----

Anda mempunyai personaliti yang sangat kuat jaditak ada orang yang memahami anda. Kepakarananda hanyalah menuding jari pada sesuatu benda.Anda juga mengalami pelbagai dugaan dalamhidup. Semua masalah ini telah menjadikan andalebih kuat dan tabah. Anda memperjuangkankeadilan. Kebanyakan masa anda telah dihabiskanbersama-sama dengan kawan-kawan. Andaseorang yang disiplin dalam hidup, tidak putus asadan berani. Faktor-faktor ini telah membawa andake puncak kejayaan. Anda juga adalah seorangahli pasukan, keluarga dan pejuang yang sangatbagus. Pasangan ideal anda adalah no.1, 4.

no.9----

Anda adalah seorang yang sangat tabah dari segifizikal dan juga mental. Anda mempunyai penilaianyang sangat tajam. Anda juga adalah seorangyang sangat dihormati dalam komuniti. Andaadalah orang yang boleh menerima cabaran danberjaya dalam apa jua yang anda buat. Pada usiayang muda anda selalu bertentangan dengan ibubapa anda. Tapi apabila usia anda telah semakinmeningkat anda adalah seorang anak yang taatdan hormati mereka. Anda sesuai menceburi bigankejuruteraan atau perbankan kerana orang lainpercaya dan yakin akan anda. Anda merupakanmodel teladan kepada orang lain. Pasangan idealanda adalah no. 3, 5, 6.

KeSeTiAaN LeLaKi


cinta sejati seorg lelaki.. : Cinta lelaki memang pelik dan aneh,tetapi jugaunik. Ia pelik kerana hadir di jiwa seorang lelakiyang sebelumnya keras, kasar dan kurangromantis ; aneh apabila dia sudah lembut danromantis mudah pula dia berasa sayu, pilu dansensitif hanya dengan kata-kata orang yangdicintainya. Semuanya ini melambangkankeunikan hati lelaki yang sukar difahami – adakalanya lunak, tetapi selalunya keras dan kurangsimpati.
Kesungguhan cinta seorang lelaki terpancar melalui :
1. Kesungguhannya dalam melakukan sesuatubuat kekasih atau isterinya itu, tanpa sedikit punterlihat keterpaksaan. Semuanya dilakukan denganrela, ceria dan penuh bahagia.
2. Dia berasa puas apabila dapat menghiburkan pasangannya.
3. Dia bukan seorang lelaki hipokrit yang tidakmemperdulikan apakah anda mengalirkan air matatatkala dia tertawa.
4. Dia lebih banyak menasihati kerana dia amatmenyayangi anda sebagai kekasihnya mahu punisterinya.
5. Dia mencemburui anda lantaran itu dia akanmengongkong kebebasan anda. Kongkongannyasemata mata oleh perasaan sayang dancemburunya yang meluap luap itu. Dia akan kerapmenyatakan ketakutannya jika kehilangan anda.Dia mudah merajuk dan sensitif apabila anda tidakmenumpukan perhatian sepenuhnya terhadapdirinya. Kadang kadang dia seperti anak kecildalam usaha mendapatkan layanan terbaikdaripada anda.
6. Kerajinannya ketara, tergambar melaluikesungguhannya melakukan apa sahaja asalkanmembahagiakan anda.
7. Kadang kadang dia merajuk kerana mahukankata kata lembut daripada anda. Dia berasa legadan gembira apabila mendapat kata kata pujukanyang amat didambakan oleh hatinya yang telahdiselaputi cinta itu.
8. Dia akan gelabah apabila berjauhan dengananda. Dia akan kerap menelefon, menghantar SMSdan kadang kadang katanya puitis sekali. Dia akankerap bertanya apakah anda masih mencintainya,padahal anda telah beberapa kali menyatakanbegitu terhadapnya.
9. Lelaki yang jujur dan cukup ‘mabuk’ dalam alampercintaannya pasti tidak akan melayanperempuan lain sewenang wenangnya. Dia berasaberdosa berbuat begitu tanpa pengetahuan kekasihatau isterinya.